Muizen en ratten in Helmond

Muizen in huis? Veel mensen moeten er niet aan denken. Dat is ook begrijpelijk, en niet alleen omdat oog in oog staan met zo’n beestje voor schrik zorgt. Muizen kunnen namelijk voor veel vernielingen aan uw bezit zorgen, en bovendien kunnen ze nare ziekten verspreiden. Heeft u te maken met een muizenplaag en lukt het u niet om van dit ongedierte af te komen? In Helmond en omgeving staat Alpha Bedrijfshygiëne dan voor u klaar. Dankzij onze ruime ervaring en moderne middelen weten wij voor elke situatie een passende oplossing. Ervaar het zelf!

Weg met muizen en ratten

Wij weten niet alleen wat te doen met muizen; we weten ook raad met ratten. In de regel is het moeilijker om van laatstgenoemde beestjes af te komen. Dat komt doordat ratten zich bijzonder lastig laten vangen. Gelukkig hebben wij daar geschikte methoden voor ontwikkeld.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze, of wilt u ons meteen inschakelen? Voor de bestrijding van muizen en ratten bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 0492 - 79 90 60. Na uw telefoontje komen we dan zo snel mogelijk naar u in de regio Helmond toe. We inspecteren de situatie en zorgen voor een vlugge oplossing. Dan bent u van de muizen en ratten verlost!