Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muizen en ratten in Helmond

Muizen in huis? Veel mensen moeten er niet aan denken. Dat is ook begrijpelijk, en niet alleen omdat oog in oog staan met zo’n beestje voor schrik zorgt. Muizen kunnen namelijk voor veel vernielingen aan uw bezit zorgen, en bovendien kunnen ze nare ziekten verspreiden. Heeft u te maken met een muizenplaag en lukt het u niet om van dit ongedierte af te komen? In Helmond en omgeving staan wij dan voor u klaar. Dankzij onze ruime ervaring en moderne middelen weten wij voor elke situatie een passende oplossing. Ervaar het zelf!

Weg met muizen en ratten

Wij weten niet alleen wat te doen met muizen; we weten ook raad met ratten. In de regel is het moeilijker om van laatstgenoemde beestjes af te komen. Dat komt doordat ratten zich bijzonder lastig laten vangen. Gelukkig hebben wij daar geschikte methoden voor ontwikkeld.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze, of wilt u ons meteen inschakelen? Voor de bestrijding van muizen en ratten bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 085 - 106 1600. Na uw telefoontje komen we dan zo snel mogelijk naar u in de regio Helmond toe. We inspecteren de situatie en zorgen voor een vlugge oplossing. Dan bent u van de muizen en ratten verlost!