Bedwantsen in Helmond

Heeft u drie jeukende bultjes vlak bij elkaar op uw huid? Grote kans dat bedwantsen dan ontbijt, lunch en diner bij u hebben gehaald. Deze beestjes zorgen namelijk vaak voor meerdere jeukbulten op een klein stukje huid. Doordat dit ongedierte zich in allerlei kieren en gaten in uw slaapkamer ophoudt, kan het lastig zijn ervan af te komen. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? In de regio Helmond schakelt u dan Alpha Protect Bedrijfshygiëne in. Dankzij onze ruim 20 jaar ervaring is geen bedwantsenplaag ons te groot.

Bedwantsen bestrijden in plaats van verspreiden

Het is de eerste reactie van veel mensen als ze merken met bedwantsen te maken te hebben. Ze gooien al hun beddengoed en kleding in de was. Op zich is dat prima, omdat wassen op minstens 60 graden dit ongedierte inderdaad kan stoppen. Maar onbedoeld kunt u in plaats van bedwantsen bestrijden ze verspreiden. De beestjes liften dan vanuit de slaapkamer mee, en komen in andere vertrekken terecht. Zo wordt het probleem alleen maar groter!

Het isoleren van de bedwants in de slaapkamer is daarom heel belangrijk, net als ervoor zorgen dat álle gaten en kieren in het vertrek worden gedicht. Het is daarom verstandig voor een professional te kiezen. Wij staan in de regio Helmond altijd voor u paraat. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 0492 - 79 90 60. We komen dan zo vlug mogelijk bij u langs, zodat u weer ongestoord kunt slapen!