Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Kakkerlakken in Helmond

Heeft u te maken met kakkerlakken in huis? Dat is bijzonder vervelend. Niet alleen zorgen deze beestjes voor een vieze geur en kunnen ze uw bezittingen aantasten; ook kunnen ze nare ziekten verspreiden. Snel ingrijpen is daarom van groot belang. Lukt het u niet om van deze ongenode gasten af te komen? Dan is het verstandig om een professional in te schakelen. In Helmond en omgeving kunt u daarvoor altijd bij ons aankloppen.

Kakkerlakken voorkomen

Om geen kakkerlakken in huis te krijgen, kunt u diverse preventieve maatregelen toepassen. Voedselresten moet u direct opruimen, bijvoorbeeld in de koelkast of een afsluitbaar bakje. Daardoor kan het ongedierte er niet bij. Geef deze insecten geen kans om op viezigheid of vet af te komen en houd uw keuken goed schoon. Dicht kieren en gaten in uw woning, zodat kakkerlakken zich er niet op kunnen houden. Lucht verder uw vertrekken regelmatig, want deze diertjes houden niet van tocht.

Kakkerlakken bestrijden

Heeft u helaas al te maken met een kakkerlakkenplaag, en helpen doe-het-zelfmiddeltjes niet? Dat kan kloppen, want deze beestjes zijn resistent voor veel soorten gif. In dat geval kunnen experts uitkomst bieden. In de regio Helmond staan wij voor u klaar. Neem gerust contact met ons op, we helpen u met plezier van de kakkerlakken af!