Steenmarters in Helmond

Steenmarters lijken op kleine, slanke katten met een grote staart. Het zijn hele mooie beestjes. Helaas zijn het ook dieren die voor behoorlijk wat overlast kunnen zorgen. Ze kunnen bijvoorbeeld huis houden in uw auto, of op uw zolder of in uw tuin. Zoekt u een oplossing voor uw problemen met steenmarters? In Helmond en omgeving kunt u dan gebruikmaken van de diensten van Alpha Protect Bedrijfshygiëne.

Een beschermde diersoort

Omdat er zo veel op steenmarters werd gejaagd dat ze met uitsterven werden bedreigd, is het dier in de vorige eeuw een beschermde status toegekend. Daarom is het vangen of doden van steenmarters verboden. Het bleek een succesvolle maatregel: het aantal van deze diersoort neemt de laatste jaren weer sterk toe. Zo sterk zelfs, dat ze voor aanzienlijk ongemak kunnen zorgen.

Wij verjagen de steenmarters

Steenmarters vangen of doden mag dan verboden zijn, gelukkig zijn er wel andere opties. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het vangen van deze beestjes. Zo blijven deze dieren gespaard en wordt u van de overlast verlost.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld door een telefoontje naar 0492 - 79 90 60. We komen graag bij u in de regio Helmond langs om de problemen met de steenmarters op te lossen!