Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Helmond

Storen vliegen u tijdens een spannende wielrenwedstrijd? Houden muggen u uit uw slaap? Of zitten er wel erg veel vliegjes bij uw fruit? Enkele expemplaren zijn onvermijdelijk in de zomer. Als het om grote hoeveelheden gaat wordt het al snel vervelend. Niet alleen bezorgen deze insecten hinder, ook kunnen ze gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Kom daarom meteen in actie bij een muggen- of vliegenplaag. In doe-het-zelfzaken kunt u veel producten vinden, en ook oplossingen uit oma’s tijd kunnen soms het probleem verhelpen.

Komt u echter niet van de vliegenoverlast af? Schakel dan een professional in. In Helmond en omgeving staat Alpha Bedrijfshygiëne voor u klaar. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld met een telefoontje naar 0492 - 79 90 60. We komen dan zo snel mogelijk naar u toe om de muggen, vliegen en rioolvliegjes te bestrijden!

Overlast door rioolvliegjes

Een specifieke soort vliegen die voor veel problemen kan zorgen, zijn de rioolvliegjes. Aan de naam van dit insect kunt u al zien waar ze zich normaal bevinden: in het riool. Ziet u ze daarbuiten ook? Dan is dat een teken dat u te maken heeft met rioollekkage. Motmuggen, zoals deze beestjes ook wel worden genoemd, komen dan door het lek of scheurtje de leiding uit. Omdat deze vliegen in het riool met veel schadelijke bacteriën in aanraking komen, kunnen ze erg gevaarlijk zijn voor u gezondheid. Schakel daarom een specialist in. Onze experts sporen in de regio Helmond de lekkage op en zorgen ervoor dat alle rioolvliegjes verwijderd worden. Bovendien verwijderen we de voedselbron van de larven. Zo bent u blijvend van dit ongedierte verlost. Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden kunt u altijd op ons rekenen!