Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Wespen bestrijden in Helmond

U zit lekker in uw tuin, maar al snel zoemen er wespen om u heen. Lukt het u niet om dit ongedierte uit uw buurt te houden? In de regio Helmond kunt u dan gebruikmaken van onze ongediertebestrijdingservice. Dankzij onze ruim twintig jaar aan ervaring weten wij wel raad!

Stop de wespenplaag

In de zomer kunnen wespen behoorlijk wat problemen veroorzaken. Ze steken immers bijzonder snel. Om deze beestjes zelf te bestrijden, is uiterste voorzichtigheid geboden. Vooral een wespennest dient behoedzaam benaderd te worden. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het wespen bestrijden? Onze experts staan voor u klaar!

Oplossing voor elk ongedierte

Kampt u met een heuse wespenplaag? Als u ons inschakelt, komen we naar u in Helmond toe om de situatie te inspecteren. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op, aangepast aan uw persoonlijke omstandigheden. Daarna gaan we aan de slag om het ongedierte blijvend te bestrijden. Dan kunt u weer genieten van een zomer zonder overlast van wespen!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.